marți, 3 februarie 2009

ATB..revine in Romania...


ATB revine in Romania la inceputul lunii martie. Pe data de 6 martie, DJ-ul german va mixa in clubul Obsession din Cluj - Napoca, urmand ca a doua seara, 7 martie, sa fie prezent in clubul Kristal Glam din Bucuresti.

Andre Tanneberger, sub numele sau de scena ATB , a pornit pe drumul muzicii electronice la inceputul anului 1993, alcatuind trupa Sequential One.

Dupa doua videoclipuri de succes, a decis ca e cazul sa mearga pe drumul solo, si astfel a pornit proiectul ATB in 1998.

Cu hituri precum 9PM (Till I Come) sau `Don’t Stop`, ATB a cucerit rapid inimile ascultatorilor de muzica trance din toata lumea.

Dupa aproape 10 ani de la `9PM (Till I Come)`, piesa este inca difuzata si inca iubita de mii de oameni, confirmandu-si astfel locul 1 in topul pieselor trance din UK din toate timpurile.

Urmatoarele locuri in top sunt ocupate de `Don’t Stop`, pe locul 3, vanduta in peste 300.000 de copii si Killer, pe locul 4, cu aproximativ 200.000 de exemplare vandute.

Biletele pentru show-ul pe care ATB il va sustine la Bucuresti costa 40 Ron (in avans) si pot fi achizitionate din magazinele Diverta, de la Kristal Club si online de pe site-ul ticketpoint.ro.

In seara evenimentului, tichetele vor costa 60 Ron.

ATB va mixa la Bucuresti, in clubul Kristal Glam, pe data de 7 martie 2009. De warm-up se va ocupa Josh Gallahan.

Cu o zi inainte de show-ul din capitala (pe 6 martie), DJ-ul german va sustine un spectacol in martie in clubul Obsession din Cluj-Napoca.

ATB a mai mixat in Romania si cu alte ocazii. Daca vrei sa vezi ce poate, sau doar sa-ti reamintesti cum a fost, poti urmari AICI o inregistrare video din timpul show-ului sustinut de ATB la Arenele Romane din Bucuresti pe data de 14 iulie 2007.
Satsohi Tomiie, ATB , SCSI 9 si Bigger Than Jesus sunt doar cativa dintre artistii care vor mixa in luna iulie in clubul Gossip din Mamaia. Nu vor lipsi nici DJi romani precum Optick, Adrian Eftimie , Pagal, Livio & Roby, Rosario Internullo sau DJ Rynno.
Sursa:bestmusic

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu