marți, 10 februarie 2009

Sportul romanesc in doliu...


Federaţia Română de Handbal (FRH) deplânge dispariţia handbalistului Marian Cozma, fost component al naţionalei masculine, înjunghiat mortal în inimă, în noaptea de sâmbătă spre duminică, într-un club din Veszprem, de mai multe persoane neidentificate. Foto (1)
Vezi Galerie Articol
Forul handbalistic a catalogat ca nedrept decesul lui Cozma şi subliniază că această tragedie îndoliază nu numai handbalul românesc, ci şi pe cel european. ''Marian a avut o carieră de mare perspectivă şi a lăsat în urma sa o familie de handbalişti îndoliată. Suntem convinşi că toţi românii, mai ales iubitorii sportului, în special ai handbalului, regretă dispariţia prematură şi nedreaptă a lui Marian. Suntem alături de familie, căreia îi transmitem condoleanţele noastre'', se arată într-un comunicat al FRH.

Şi cluburile FC Dinamo, FC Steaua şi FC Timişoara şi-au exprimat regretele faţă de decesul fostului internaţional român. Cele trei grupări au postat pe site-urile oficiale mesaje prin care transmit condoleanţe familiei Cozma.

Înainte de a se transfera la Veszprem, Marian Cozma a jucat la secţia de handbal a clubului Dinamo. "Handbalul românesc a pierdut noaptea trecută un mare jucător, o mare speranţă pentru vitorul handbalului", a notat site-ul FC Dinamo, în timp ce FC Steaua a notat că "în astfel de momente realizăm faptul că viaţa este mai importantă decât orice rivalitate".

Vasile Turcu, vicepreşedinte CA al FC Dinamo, a finanţat în trecut şi echipa de handbal din Şoseaua Ştefan cel Mare. "L-am susţinut pe acest băiat pentru că era un junior care promitea să devină un bun handbalist. Marian era un copil cuminte, nu era un scandalagiu, iar colegii îi spuneau 'Motanul' pentru că era liniştit. Îmi pare rău de ce s-a întâmplat şi sper ca autorităţile din Ungaria să prindă cât mai repede vinovaţii", a afirmat Vasile Turcu.

Şi FC Timişoara a primit cu tristeţe vestea decesului lui Marian Cozma şi a transmis condoleanţe familiei îndoliate. "Familia sportului românesc este mai săracă prin dispariţia dură şi nedreaptă a acestui talentat handbalist", se arată şi pe site-ul oficial al grupării din oraşul de pe Bega.
Sursa:Realitatea Tv..

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu