marți, 3 februarie 2009

Trooper aniverseaza 14 ani printr-un turneu national...

Formatia Trooper porneste intr-un nou turneu national, prin intermediul caruia marcheaza aniversarea a 14 ani de activitate si isi promoveaza recentul album `Rock`n`roll pozitiv`.

Membrii grupului isi propun sa ajunga cu acest turneu in peste 20 de localitati, pe lista fiind incluse orase unde grupul nu a mai cantat niciodata, sau unde nu a mai avut concerte de mai bine de cativa ani.

Concertele lunii februarie:

6 februarie – Campina, Club Live
13 februarie - Cluj, Club Roland Garros
14 februarie - Alba Iulia, Session Pub
15 februarie – Deva, John's pub
18 februarie – Bucuresti, Fire (Spectacolul din 18 februarie va fi singurul concert Trooper din Bucuresti pana in aprilie, cand formatia va deschide pentru Nazareth la Arenele Romane.)
19 februarie – Pitesti, Club Hush
20 februarie – Galati, Club S
28 februarie – Targoviste, Underground

`Lunile martie si aprilie vor aduce noi orase pe lista turneului Rock’n’roll pozitiv. Discul nostru cel nou este primit neasteptat de bine oriunde ne ducem, fanii nostri sunt tot mai numerosi si cunosc in intregime versurile pieselor, ceea ce face ca fiecare noua intalnire cu ei sa fie de neuitat. Va asteptam la concerte!`, a declarat Aurelian Dinca (chiarist Trooper), referitor la turneu.

Lansat in decembrie 2008, albumul `Rock`n`roll pozitiv` s-a bucurat de succes la public, iar membrii Trooper promit reeditarea sa cat de curand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu